anime gba emulator oyunlarını burdan indirip oynayın
GBA emulator oyunları anime!

Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Anime Manga Forum Ana Sayfa -> Oyunlar

Yazar Mesaj
Canina
Otaku (Level 1)

anime gba emulator oyunlarını burdan indirip oynayınMesaj konusu: (Belirtilmemiş) Alıntıyla Cevap Gönder

süpersin ya gerçketen çok saol shaman king in oyununu uzun zamandır arıyordum.çok çok saol.
Canina adlı kullanıcının profilini görüntüle Canina adlı kullanıcıya mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger 30 Ağu 2007 18:37
>sinan<
Otaku (Level 2)

anime gba emulator oyunlarını burdan indirip oynayınMesaj konusu: (Belirtilmemiş) Alıntıyla Cevap Gönder

ne demek siz saolun tüm mesaj yazanlar Kahkaha Atıyor çoook saolun

Siz isteyin ben elimden geldiğince yardım ederim Göz Kırpıyor
En Yukarı Git
>sinan< adlı kullanıcının profilini görüntüle >sinan< adlı kullanıcıya mesaj gönder MSN Messenger 31 Ağu 2007 10:33
>sinan<
Otaku (Level 2)

Kıman yazmış:
narutonun oyunu güzel gerçekten. Diğerlerine de bakarım sonra

ben kötü oyun koymam sizin zevkinizi bilemem ama beğeniceğinizi düşündüğüm oyunları koydum indirdiğin ve beğendiğin ve mesaj attığın için çok saol Kıman
ve Omrxx ben den oyun istemişdin buldum inşallah bakarsın konuya bi önceki sayfaya koydum istediğin oyunu umarım bakarsın Hüzünlü baktığını anlamam için lütfen mesaj yaz Göz Kırpıyor
En Yukarı Git
>sinan< adlı kullanıcının profilini görüntüle >sinan< adlı kullanıcıya mesaj gönder MSN Messenger 31 Ağu 2007 13:45
>sinan<
Otaku (Level 2)

Ünlem Ünlem Ünlem GAMEBOY ADVANCE EMULATOR + 1 TANE OYUN DRAGON BALL ADVANCED ADVENTURE BOYUT:7 MB FİLAN OLMASI LAZIM Kahkaha Atıyor http://rapidshare.com/files/48104722/gba.rar EĞER EMULATOR YOKSA BURDAN İNDİRİN +ROM DA VAR İÇİN DE İYİ OYNAMALAR

BU GÜN NARUTO NİNJA CONCUİL 2 Yİ BİTİRDİM Çok Mutlu dragon ball advanced adventure ı da tavsiye ederim mükemmel bi oyun 17 bölüm onuda bitireli nerdeyse 1 ay oluo Kahkaha Atıyor

PAYLAŞTIĞIM BÜTÜN BU EMULATOR VE ROMLARLA İNŞALLAH YARDIMIM DOKUNUYODUR Kayan Gözler
En Yukarı Git
>sinan< adlı kullanıcının profilini görüntüle >sinan< adlı kullanıcıya mesaj gönder MSN Messenger 31 Ağu 2007 16:04
Omrxx
Otaku (Level 2)

evet gördüm oyunu sinan tekrar saol ^^ nasıl güzel mi oyun ?
En Yukarı Git
Omrxx adlı kullanıcının profilini görüntüle Omrxx adlı kullanıcıya mesaj gönder MSN Messenger 31 Ağu 2007 20:57
>sinan<
Otaku (Level 2)

aaa ben bu oyunu nes ten biliom yani halk diliyle atari bu oyuna biz asmık derdik oyunun isminin oralarda asmık yazıyodu nest e Kahkaha Atıyor zuhahahaber verdiğin için çok saol valla görmedin sanmaya başlamıştım üzülmüştüm Kahkaha Atıyor
En Yukarı Git
>sinan< adlı kullanıcının profilini görüntüle >sinan< adlı kullanıcıya mesaj gönder MSN Messenger 01 Eyl 2007 7:31
Kıman
Otaku (Level 4)

>sinan< yazmış:
Kıman yazmış:

ben kötü oyun koymam sizin zevkinizi bilemem ama beğeniceğinizi düşündüğüm oyunları koydum indirdiğin ve beğendiğin ve mesaj attığın için çok saol Kıman

Rica ederim. Zaten Dragon Ball'un oyunlarını bitirmiştim önceden ama Naruto'ya ilk defa rastladım. Onları da bitirip rahatlıyım istedim Dil Çıkartıyor
En Yukarı Git
Kıman adlı kullanıcının profilini görüntüle Kıman adlı kullanıcıya mesaj gönder 01 Eyl 2007 10:03
>sinan<
Otaku (Level 2)

Kıman yazmış:
>sinan< yazmış:
Kıman yazmış:

Rica ederim. Zaten Dragon Ball'un oyunlarını bitirmiştim önceden ama Naruto'ya ilk defa rastladım. Onları da bitirip rahatlıyım istedim Dil Çıkartıyor

naruto ninja concuil 2 yi dün bitirdim mesajın için saol Kahkaha Atıyor
En Yukarı Git
>sinan< adlı kullanıcının profilini görüntüle >sinan< adlı kullanıcıya mesaj gönder MSN Messenger 01 Eyl 2007 10:49
>sinan<
Otaku (Level 2)

valla GBA emulator böyle kolay bi ve kaliteli bi emulator bulmuşken kaçırmayın bugün nintendo ds emulatorle uğraştım bütüngün 5-6 tane program denedim hiçbirinden olumlu bi sonuç alamadım
En Yukarı Git
>sinan< adlı kullanıcının profilini görüntüle >sinan< adlı kullanıcıya mesaj gönder MSN Messenger 01 Eyl 2007 20:23
Kıman
Otaku (Level 4)

DS oynamak zor bilgisayarda. Dokunmatik ekran falan var ya. Bence asıl oynamayanlar pokemonun gba oyunlarını oynasın. Gba için çıkarılmış en iyi oyunlar bence pokemonunkiler. Rpg sevenler golden sun'ı da oynayabilir.
Bu arada Ds'ye çıkan pokemon oyunları çok şahane olmuş. Gördüğüm yerde almayı düşünüorum. Pahalı ama pokemona değer bence
En Yukarı Git
Kıman adlı kullanıcının profilini görüntüle Kıman adlı kullanıcıya mesaj gönder 01 Eyl 2007 21:48
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Anime Manga Forum Ana Sayfa -> Oyunlar Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
3. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 72 mesaj ]

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Manga Türkiye © 2006-2009 | Son Güncellemeler
İncelemeler: Sailor Moon | Elfen Lied | Bleach | Fullmetal Alchemist | Death Note | Jigoku Shoujo | Vampire Knight
Forum yazılımı phpBB, forum teması xand, subSilver ile bütünleştirildi.