| |
| Yazar |
Mesaj |
Canina

|
Mesaj konusu: (Belirtilmemiş) |
|
|
|
süpersin ya gerçketen çok saol shaman king in oyununu uzun zamandır arıyordum.çok çok saol. _________________ One piece, Hakaba kitarou, Kaiji |
|
 |
|
 |
>sinan<

|
|
|
|
ne demek siz saolun tüm mesaj yazanlar çoook saolun
Siz isteyin ben elimden geldiğince yardım ederim  |
|
 |
|
 |
>sinan<

|
|
|
|
| Kıman yazmış: |
| narutonun oyunu güzel gerçekten. Diğerlerine de bakarım sonra |
ben kötü oyun koymam sizin zevkinizi bilemem ama beğeniceğinizi düşündüğüm oyunları koydum indirdiğin ve beğendiğin ve mesaj attığın için çok saol Kıman
ve Omrxx ben den oyun istemişdin buldum inşallah bakarsın konuya bi önceki sayfaya koydum istediğin oyunu umarım bakarsın baktığını anlamam için lütfen mesaj yaz  |
|
 |
|
 |
>sinan<

|
|
|
|
GAMEBOY ADVANCE EMULATOR + 1 TANE OYUN DRAGON BALL ADVANCED ADVENTURE BOYUT:7 MB FİLAN OLMASI LAZIM http://rapidshare.com/files/48104722/gba.rar EĞER EMULATOR YOKSA BURDAN İNDİRİN +ROM DA VAR İÇİN DE İYİ OYNAMALAR
BU GÜN NARUTO NİNJA CONCUİL 2 Yİ BİTİRDİM dragon ball advanced adventure ı da tavsiye ederim mükemmel bi oyun 17 bölüm onuda bitireli nerdeyse 1 ay oluo
PAYLAŞTIĞIM BÜTÜN BU EMULATOR VE ROMLARLA İNŞALLAH YARDIMIM DOKUNUYODUR  |
|
 |
|
 |
Omrxx

Yaş: 18 Kayıt: 06 Hzr 2007 Mesajlar: 84 Nerden: Village Of Konoha
|
|
|
|
| evet gördüm oyunu sinan tekrar saol ^^ nasıl güzel mi oyun ? |
|
 |
|
 |
>sinan<

|
|
|
|
aaa ben bu oyunu nes ten biliom yani halk diliyle atari bu oyuna biz asmık derdik oyunun isminin oralarda asmık yazıyodu nest e zuhahahaber verdiğin için çok saol valla görmedin sanmaya başlamıştım üzülmüştüm  |
|
 |
|
 |
Kıman

|
|
|
|
| >sinan< yazmış: |
ben kötü oyun koymam sizin zevkinizi bilemem ama beğeniceğinizi düşündüğüm oyunları koydum indirdiğin ve beğendiğin ve mesaj attığın için çok saol Kıman |
Rica ederim. Zaten Dragon Ball'un oyunlarını bitirmiştim önceden ama Naruto'ya ilk defa rastladım. Onları da bitirip rahatlıyım istedim  |
|
 |
|
01 Eyl 2007 10:03 |
|
 |
>sinan<

|
|
|
|
| >sinan< yazmış: |
ben kötü oyun koymam sizin zevkinizi bilemem ama beğeniceğinizi düşündüğüm oyunları koydum indirdiğin ve beğendiğin ve mesaj attığın için çok saol Kıman |
Rica ederim. Zaten Dragon Ball'un oyunlarını bitirmiştim önceden ama Naruto'ya ilk defa rastladım. Onları da bitirip rahatlıyım istedim  |
naruto ninja concuil 2 yi dün bitirdim mesajın için saol  |
|
 |
|
 |
>sinan<

|
|
|
|
| valla GBA emulator böyle kolay bi ve kaliteli bi emulator bulmuşken kaçırmayın bugün nintendo ds emulatorle uğraştım bütüngün 5-6 tane program denedim hiçbirinden olumlu bi sonuç alamadım |
|
 |
|
 |
Kıman

|
|
|
|
DS oynamak zor bilgisayarda. Dokunmatik ekran falan var ya. Bence asıl oynamayanlar pokemonun gba oyunlarını oynasın. Gba için çıkarılmış en iyi oyunlar bence pokemonunkiler. Rpg sevenler golden sun'ı da oynayabilir.
Bu arada Ds'ye çıkan pokemon oyunları çok şahane olmuş. Gördüğüm yerde almayı düşünüorum. Pahalı ama pokemona değer bence |
|
 |
|
01 Eyl 2007 21:48 |
|
 |
|
|
|