2016 Sonbahar Animeleri
Anime Manga Forum -> Haberler
 
Yazar
Mesaj
celinegirls
Otaku (Level 3)
Otaku (Level 3)



Yaş: 30
Kayıt: 03 Tem 2013
Mesajlar: 164
Teşekkür: 105

Durumu: Çevrimdışı

celinegirls
Otaku (Level 3)
2016 Sonbahar Animeleri Konu: 2016 Sonbahar Animeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
Resim yüklenmiyor o yüzden alın size canlı canlı myanimelist sayfası:
[Bağlantı]
2015 yaz sezonundan beri son beş sezondur 10 küsür seriyi izlemeyi hedefleyip 3-5 seriyi anca bitirebiliyordum. Bu sezon daha yeni animelerin listesini gördüğümde baştan hiç bir seriyi sevmemiştim, umutsuzdum ama forumlardaki yorumlara, tavsiyelere bakıp bir çok serinin ilk bölümüne baktım ve ne izlediysem de beğendim. Şu an 12 tane seriyi izlemek üzere listeme ekledim. Eskilerden;
-Haikyuu: İlk sezona bayılan birisi olarak geçen sezonu sönük bulmuştum ama bu sezonun ilk bölümünde ilk sezondaki havayı aldım. 10 bölüm olacak olması üzdü.
-Working: Her ne kadar bu sezon karakterler değişse de tipleri ve kişilikleri eski karakterlerle hemen hemen aynı olduğu için anime de eski atmosferini sürdürüyor.
-Uta no Prince-sama: Güzel çizimleriyle izlediğim en başarılı harem animesi. Bu türdeki diğer animeler gibi aşk meşk drama girmek yerine daha izleyene mutluluk vericek hafif, neşeli fanservicelerini seviyorum. Tek sıkıntısı şimdi 3 grup olduğu için 18 erkek karakter oldu ve her birine animede zaman ayırmak problem olacak gibi.
-Hibike: İlk sezonda olduğu gibi tamamlanmasını bekleyip sonra izliycem yine. İzlerken tek heyecanlanmayan benim heralde. Bu anime anlamadığım bir şekilde çok beğeniliyor. Sırf kyoani animesi diye izliyorum
Yenilerden;
-Fune wo Amu: Daha ilk bölümü gelmedi ama benim favorim olacağı belli. Her sezon bir josei ya da seinen geliyor son yıllarda çok iyi. Gangsta, Joker Game, 91 Days, Shouwa Rakugo'dan sonra yine bu tarz bir seri. Üstelik karakter tasarımlarını Shouwa Rakugo'nun mangakası yapmış. Bu serinin romanı çok satanlardanmış. Live action filmi de çok ödül almış. Başrol seiyuuları da favorilerim Kamiya Hiroshi ve Sakurai Takahiro.
-Nanbaka: Hapishaneden kaçmaya çalışan 4 mahkumun komik maceraları. Karakter tasarımları, kostümleri epey renkli, orjinal. Bir de uzun zamandır güzel komedi animesinin tadını unutmuşum. En son Handa-kun ve Sakamoto desu ga'yı izlemiştim. Arkaplan çizimleri falan basit, özensizdi. Bir de sıkıcıydılar. En çok kırmızı uzun saçlı karakteri sevdim. Seiyuusu Kakihara Tetsuya'nın sesine de bayılıyorum zaten.
-Yuri on Ice: Buz pateni falan, bu anime fujoshiler için, karakterler gay diye düşünmüştüm ama epey güzel bir spor animesiymiş. Buz pateni sahnelerindeki animasyon da çok kaliteli. Arkaplanlar da çok iyi. Ana karakter de Kiseijuu'daki ana karaktere benziyor. Suwabe Junichi de yine flörtöz bir rolde, ana karaktere yavşıyor.
-All Out: ilk bölümünden Haikyuu havası aldığım rugbyli bir spor animesi. Ana karakter kısa boylu bu yüzden herkes onu küçümsüyor. Diğer ana karakter ise epey iri ama eskiden rugby oynarken arkadaşını incittiği için rugby oynama konusunda çekingen, ürkek. Daha sonra ana karakter nihayet devleşebileceği bir spor olan rugby ile karşılaşınca heveslenip oynamaya karar veriyor.
-Watashi ga Motete Dou Sunda: Bu anime de çok komikti. Ana karakter devamlı erkekleri shipleyen bir otaku. Epey de şişman. Bir gün sevdiği bir animedeki başrol karakter ölünce kendini üzüntüden odasına kapatıp bir şey yemiyor ve bir haftada incecik, çok güzel bir kız oluyor. Bu sefer de etrafındaki birbiriyle shiplediği 4 erkek ona aşık oluyor ama bizimkinin bu haremdekilerde gözü yok o onlar birbiriyle sevgili olsun istiyor. Kuragehime'ye benziyordu ilk bölümü biraz. Haremindeki erkekler yakışıklı, beğendim.
-Occultic;Nine: Steins;Gate'in yazarının eseri. Steins;Gate'i hiç sevmemiş biri olarak bu seriye bayıldım. Çizimleri enteresan. Kiznaiver'a benziyor. Kurgusu, anlatımı da karışık, Durarara gibi.
-3-gatsu no Lion: Bu seri de gene çok satan mangasından uyarlama. Ana karakter küçükken ailesini kaybetmiş profesyonel bir shougi oyuncusu ama komşuları 3 kız kardeş sayesinde o sıcak aile ortamını yaşıyor. Ana karakterin bunalımlı psikolojisini de görüyoruz. Yapımcının shaft olması iyi mi olmuş kötü mü olmuş bilemedim.
-Udon no Kiniro Kemari: Bu animede de bir Barakamon havası var. Ana karakter (Nakamura Yuuchi seslendiriyor) işinden ayrılıp kafa dinlemek için memleketine dönüyor. eskiden babası udon ustasıymış ama sonra restoranını kapatmış. Herkes ana karaktere restoranı yeniden açıp açmayacağını soruyor. Ana karakter de udon yapımı hakkında hiç bir şey bilmediğini söylüyor ama görüyoruz ki eskiden hayali babası gibi udon ustası olmakmış ama arkadaşlarının babasının mesleğiyle alay etmesi üzerine utanıp babasına işi devralmak için karşı çıkıp okumak için şehire gitmiş. Daha sonra bir gün sahipsiz bir çocuk buluyor ama bu çocuk aslında insan kılığına bürünmüş bir tanuki. Ana karakter çocukla geçirdiği zamanlarda çocukluğuna dair anılarını teker teker anımsıyor. İleride udon dükkanını yeniden açacağa benziyor %90 ihtimalle.

Forum ahalisine nacizane önerim, her seri için ayrı başlık açıp, tanıtım yapmaya üşeniliyor, bari bu genel başlık altında herkes bu sezondaki istediği animeyle ilgili düşüncelerini yazsın.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Anime Listesi  
11 Ekm 2016 22:36
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): saim, prenses serenity

saim
Klanın Abisi



Yaş: 31
Kayıt: 26 Tem 2011
Mesajlar: 2,293
Cinsiyet: Erkek
Nerden: yersiz yurtsuz
Teşekkür: 1869

Durumu: Çevrimdışı

saim
Klanın Abisi
2016 Sonbahar Animeleri Konu: Yanıt: 2016 Sonbahar Animeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
NATSUMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Genel olarak bu sezon bana mı kötü gözüktü. İnş. yanılırım. Bi kaç tane anime gözüme takıldı o kadar. Genelde bunu da izlerim bunu da di ye bakardım.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
11 Ekm 2016 23:06
prenses serenity
Emekli Yönetici



Yaş: 39
Kayıt: 18 Arl 2006
Mesajlar: 2,843
Tanıtımlar: 1367
Teşekkür: 2085

Durumu: Çevrimdışı

prenses serenity
Emekli Yönetici
2016 Sonbahar Animeleri Konu: Yanıt: 2016 Sonbahar Animeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
Working-- Ben devamı sanmıştım, ama yeni karakterleri görünce biraz hoşuma gitmedi. Yine de dediğin gibi aynı davranışları sergiledikleri için hemen alışıyor insan yani izlenesi*-*

Nanbaka-- Komedi türü güzel bir seri olacağı kesin, şu ana kadar beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Hele müdire =PPPP

Yuri on Ice-- Buz pateni seven biri olarak izlememem zaten olasılık dışı, ancak fazlasıyla öneririm. Gerçekten çizimleri güzel ve şu ana kadar olan gidişat da oldukça iyi.

All Out-- Rugby fazla bilmiyorum, pek de ilgimi çekmez aynı beyzbol gibi, ancak konusu hoşuma gitti. Arkadaşlık vs gibi. Sadece şu uzun sarı saçlı oğlanın akrakteri biraz uyuzuma gitti o kadar.

Watashi ga Motete Dou Sunda: İlk bölümden bir şey diyesim yok, ama izlemeye başladım bakalım*-*

Occultic;Nine-- İzleyip izlememe konusunda kararsız kaldığım bir yapıttı, ancak fragmanını izlerken bir izlesem bir şey olmaz dedim. Ve açıkcası işler bayağı ilginçleşecek gibi. Koca göğüslü kız şimdiden sinirime dokundu orası ayrı bi konu...


3-gatsu no Lion-- Kararsız kaldığım diğer yapıt... Nasıl bir gelişim gösterecek bekliyorum doğrusu.

Udon no Kiniro Kemari-- Aynen bir Barakamon havası var ve bu da izlettiriyor kendisini. Devamı da öyle olacak gibi. Şehirli birisinin köyde yaşaması ne kadar mümkün acaba*-* Bence oldukça mümkün =)

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et Anime Listesi  
13 Ekm 2016 15:35
Nami
Üşengeç Kalem



Yaş: 34
Kayıt: 16 Eyl 2007
Mesajlar: 3,846
Tanıtımlar: 7
Teşekkür: 4292

Durumu: Çevrimdışı

Nami
Üşengeç Kalem
2016 Sonbahar Animeleri Konu: Yanıt: 2016 Sonbahar Animeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
Sen yazana kadar workingi bende yeni sezon diye plan to watch'a alıp sevinmiştim sere Hüzünlü

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger Anime Listesi  
14 Ekm 2016 16:45
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): prenses serenity

Vinnie~
Mangaka
Mangaka



Kayıt: 13 Hzr 2010
Mesajlar: 560
Tanıtımlar: 10
Teşekkür: 1333

Durumu: Çevrimdışı

Vinnie~
Mangaka
2016 Sonbahar Animeleri Konu: Yanıt: 2016 Sonbahar Animeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
AYY YENİ SEZON *-*
Haikyuu~ bebeklerimmm nasıl özledim nasıl <3 valla ilaç gibi gelicek bu sezon ama bunun son sezon olduğunu düşünüyorum bu yüzden baya üzülüyorum ayrıca 10 bölüm nedir ya yakışmadı....
ushijima bebeğim
Bungou Stray Dogs~ sırf tumblrda seviliyo diye izlediğim tek seri dazai için katlanabilirim... ama bu sezon biraz farklı gibi daha karanlık bi atmosferi var bakalım
Yuri!! On Ice~ Viktor bebeğim sadece senin için izliyorum inan. Free oğlanlarını bile sollayan bir fan service hadi hayırlısı...
Ama eğlenceli ha ben seviyom özellikle kaplıca sahnesi için ayrıca teşekkürü borç bilirim
Watashi ga Motete Dousunda~ ilk bölümünü izledim keşke hep şişman kalsaydı ya ne bilim öyle daha samimi olurdu belki ilerleyen bölümlerde kilo alır. Eğlenceliydi*-*
VEEEEEEEE BEKLENEN
Natsume Yuujinchou Go~ Allahım ağlıyorum en samimi en sıcak en tatlış seri *-* yazın izlemekle hayatımın hatasını yaptığım kış serisi... Bu sezon hakkını vererek her bölümünü izliyceğime söz veriyorum *-*

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
15 Ekm 2016 14:19
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): prenses serenity

-erzascarlet-
Mangaka
Mangaka



Yaş: 26
Kayıt: 16 Nis 2011
Mesajlar: 1,647
Teşekkür: 1844

Durumu: Çevrimdışı

-erzascarlet-
Mangaka
2016 Sonbahar Animeleri Konu: Yanıt: 2016 Sonbahar Animeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
Bungou stray dogs (gecen sezon tek izledigim anime)
Working (karakterler degismis kararsizim)
Occultic; nine (ilgimi cekti valla ne diyim)


En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
23 Ekm 2016 17:32
 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 6 mesaj ]  

 
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız