Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You
Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki

Anime Manga Forum -> Live Action ve Asya Drama

 
Yazar Mesaj
prenses serenity
Emekli Yönetici



Yaş: 34
Kayıt: 18 Arl 2006
Mesajlar: 2,840
Tanıtımlar: 1367
Teşekkür: 2076

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
Cha Moo Hyuk, Avusturyalı bir aile tarafından evlatlık edinilmiş ve ailesinin ona kötü davranması sonucu evden kaçmıştır. Sokaklarda sefil bir hayat süren Moo Hyuk sokak serserisi olup çıkmıştır. Onu hayata bağlayan çok sevdiği karısı ve kendisini terk eden annesini bulma düşüncesidir. Çok sevdiği karısı paranın aşktan daha önemli olduğunu söyler ve zengin bir mafya babası ile evlenir. Düğününe Moo Hyuk'da davet eder. Düğünden önce bir kızla tanışır ondan para elde etmeye çalışırlen kıza acır ve onu kurtarır. Kız, Kore'nin ünlü pop sanatçısı Yune'nin stilistidir.

Moo Hyuk düğüne gittiğinde, düğünde çatışma çıkar bu sırada karısını korumaya çalışan Moo Hyuk'un başına iki kurşun isabet eder. Bir kurşun çıkarılır öteki ise tehlikeli bir yerde olduğundan bırakılır. Moo Hyuk'un günleri artık sayılıdır. Eski karısı ona Kore'ye dönmesini söyler ve ona yüklüce bir para verir. Kore'ye gider ve ilk işi ailesini bulmak olur. Annesinin sandığı gibi fakir olmadığını öğrenince kahrolur ve ondan intikam almaya çalışır. Annesi ünlü bir sinema sanatçısıdır. Bir oğlu vardır. Oğlu ünlü pop müzik sanatçısı olan Yune'dir. Yani Avustralya'da kurtardığı kızın çalıştığı kişidir. Kızın adı Song Eun Chae'dir. Yune ile küçüklüklerinden beri arkadaştırlar. Eun Chae, Yune'ye aşıktır, ama Yune bunu bilmiyordur. Dahası o da başka birine aşıktır. Moo Hyuk, Yune'yi takip eder ve bir şekilde onun menajeri olur. Eun Chae ise Moo Hyuk'un ona aşık olduğunu ve bu yüzden Avustralya'dan geldiğini sanır. Oysa ne Eun Chae'nin düşündüğü ne Moo Hyuk'un düşündüğü gibi değildir hiç bir şey. Dahası Moo Hyuk bir ikizkardeşinin olduğunu öğrenmiştir. İkiz kardeşi küçükken gerçek annesini bulmak için evden kaçmış ve bir trafik kazası sonucu zeka özürlü olmuştur. Babasız bir çocuğu vardır, adı da Kal-chi'dir.


Moo Hyuk, kendisine ve ablasına yapılan haksızlık karşısında hem Yune'den hem de annesinden intikam almaya çalışırken bir yandan da hiç görmediği anne sevgisinin özlemini duymaktadır ve bu yüzden karmaşık duygular içerisinde kalır. Her şey bir yana, geçmişte yapılan bir hatanın bedeli oldukça ağır olacaktır herkes için.


Yıl: 2004
Bölüm Sayısı: 16
Tür: Dram, Romantik, Aşk


Valla sevdim =) İlginç. Hakikaten Kore dizilerinin sonu yani izlediklerimin sonu hüzünlü bitiyor bu da öyle bir eser işte. Hatta 2006 yapımı bir animesi varmış onu da bulup izlemek gerek en kısa zamanda =) Bayağı ödül almış bir seri yine. Bu arada dün bitirdim Çok Mutlu İzleyen vardır kesin =) İzlemeyenlere de tavsiye ederim =)

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et Anime Listesi 02 Arl 2008 21:22
Bu mesaja teşekkür edenler (4 kişi): deigaara*, lunarpisces, Monkey D. Luffy, Rukia

rei
Mangaka
Mangaka



Kayıt: 18 Arl 2006
Mesajlar: 639
Tanıtımlar: 75
Nerden: Ankara
Teşekkür: 14

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
hmm.. güzel bir dramaydı =) ama mükemmel diyemeyeceğim XD

yine de vakit kaybı değildir, tavsiye ederim =)

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 02 Arl 2008 22:06
Cynthia
Otaku (Level 4)
Otaku (Level 4)



Yaş: 25
Kayıt: 18 May 2008
Mesajlar: 274
Favori Anime & Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
Cinsiyet: Kız
Nerden: Detroit Metal City
Teşekkür: 3

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
Arkadaş bunu izlediğinde birkaç gün etkisinden kurtulamamıştı.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Arl 2008 22:55
Biohazard
Mangaka
Mangaka



Yaş: 28
Kayıt: 02 Mar 2008
Mesajlar: 868
Tanıtımlar: 4
Nerden: İzmir
Teşekkür: 42

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
Ben ilk bölümünden itibaren bıraktım, aşırı duygusalmış, çok boğukmuş, dedim hiç izlemeyeyim. Böyle ben gibi Mortıl Kombat türü aksiyonlar seviyorsanız, hiç elleşmeyin derim, ilk bölümden belli zaten 2 saatmi neydi Çok Mutlu Sonu süper acıklı, benden geçemedi Çok Mutlu Ama duygusal son sevenlere süper bir Kore draması olduğu bir gerçek.(Yoksa çin miydi Neee? XD)


Spoiler:


"Tankla, topla falan beklerim. Uçakla, ağır sanayi hamlenizle falan."
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger Anime Listesi 02 Arl 2008 22:56
Otoha
Otaku (Level 1)
Otaku (Level 1)



Yaş: 35
Kayıt: 30 Ksm 2008
Mesajlar: 26
Favori Anime & Manga: Karas, 20th Centuary Boys, Monster
Nerden: Ankara

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I\'m Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
İzleme konusunda biraz sorunlu insan olduğumdan, yarıda kalmış ama bitecek bir dizi i'm sorry, i love you. Oldukça yoğun duygusallığı gerçeği, hatta eski türk filmlerini hatırlatacak kadar baı noktalar acıklı olmasına rağmen, koreceye alışık olmamanın getirdiği değişik duygu dışında, oldukça hoşuma gitmişti.

Beni şaşırtan bir nokta da geçen bir diyalog olmuştu;

Spoiler:
Spoiler olabilir ne de olsa diye buraya yazmayı uygun gördüm ;

- Aşk bir oyun gibidir, sanki STARCRAFT gibi....

Buna benzer bir replik var, ve duyduğumda oldukça şaşırdım. Tamam ata sporu Korelilerin de ilginç olmuş haliyle böyle bir dizide.


Diziyi tamamen bitirdikten sonra tekrar bir yorum eklerim buraya.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 02 Arl 2008 23:12
garett
Yeni Otaku
Yeni Otaku

Avatar

Yaş: 37
Kayıt: 11 Arl 2007
Mesajlar: 9
Favori Anime & Manga: Elfen Lied
Nerden: izmir

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
arkadaşımın çok etkilendiğini söylediği bir seri.
beethoven virus bitsin sırada bu var.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 07 Arl 2008 18:37
rasenganmania
Otaku (Level 2)
Otaku (Level 2)



Kayıt: 02 Tem 2007
Mesajlar: 56
Tanıtımlar: 1

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
bana kalırsa a love to kill'le çok fazla benzerlik barındırıyor.
Spoiler:
efenim esas kız ile oğlancığın ölmesi, olayların ünlü kişilerle kenar mahallede geçen insanları kapsaması... aynı zamanda moo hyuk'un gidip o ailenin çalışanı olarak aralarına sızması ve bu sırada o aile içinde intikam alacakken aşık olup işlerin ters gitmesi. yine de seviyorum. bence entrikası, durumları çok yerinde. etkiliyor da. günlerdir yaşamımın kıymetini düşünüp duruyorum.


Maido Ari!
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 19 Mar 2009 17:55
nightmare
Otaku (Level 1)
Otaku (Level 1)



Yaş: 29
Kayıt: 12 Şub 2009
Mesajlar: 43
Favori Anime & Manga: bleach,vampir knight,fma,death note,fate stay night,lovely complex,naruto.pandora hearts,itazura na kiss
Cinsiyet: Kız
Nerden: melankolia
Teşekkür: 1

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
bende bu seriyi izlemek istiyorum ama nerden indirebileceğimi,izleyebileceğimi bilmiyorum.bilen biri varsa yardımcı olabilir mi...

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger 14 May 2009 21:53
Hellworld
Yasaklı Üye



Yaş: 32
Kayıt: 08 Mar 2009
Mesajlar: 2,145
Tanıtımlar: 12
Cinsiyet: Erkek
Nerden: İstanbul
Teşekkür: 318

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
Ö.m den yazayım
nightmare yazmış:
bende bu seriyi izlemek istiyorum ama nerden indirebileceğimi,izleyebileceğimi bilmiyorum.bilen biri varsa yardımcı olabilir mi...


En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 14 May 2009 21:56
Yakut
Otaku (Level 3)
Otaku (Level 3)



Kayıt: 05 May 2009
Mesajlar: 178
Favori Anime & Manga: Evangelion, Escaflowne, Ghost in the Shell, Welcome to the NHK!, Full Metal Alchemist, Vampire Hunter D, Mononoke, Mononoke Hime, Wolf's Rain, Gto..
Cinsiyet: Erkek
Teşekkür: 3

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
Biri bunun animesinin linklerini biliyorsa yardımcı olabilir mi? Çok makbule geçer. Ben aradım ama amv dışında bir şey bulamadım. ^^'.

şiddet sorununu çözemiyorsa kesinlikle eksik kullandığındandır
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 14 May 2009 22:35
 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 42 mesaj ]
Geçiş Yap:   

 
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız