Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki

Anime Manga Forum -> Live Action ve Asya Drama

 
Yazar Mesaj
mavi_61
Otaku (Level 3)
Otaku (Level 3)



Yaş: 31
Kayıt: 10 Hzr 2009
Mesajlar: 161
Favori Anime & Manga: pucca
Cinsiyet: Kız
Nerden: 61 vatan 06 mekan

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
sırada bu var
ağlak insanlara tavsiye ediliyosa izlemem lazım

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 18 Hzr 2009 15:22
MidNight
Mangaka
Mangaka



Yaş: 31
Kayıt: 14 Şub 2009
Mesajlar: 544
Cinsiyet: Erkek
Nerden: gökkuşağının bittiği yerden...
Teşekkür: 31

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
ya ben bu dizinin ortalarındayım kore dramalarına hayran biri olarak bu dizi içlerinden favorim oldu Çok Mutlu nasıl bu zamana kadar bu diziyi izlememişim Şaşırmış Durumda
böyle bir kurgu, böyle bir senaryo,böyle hoş oyuncular, ne desemki her bölümde beni kendime daha çok bağlıo bu dizi. ve şu anda animesini aramaktayım ama lanet olsun hiç bir yerde yok Çılgın

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Anime Listesi 18 Hzr 2009 15:36
mavi_61
Otaku (Level 3)
Otaku (Level 3)



Yaş: 31
Kayıt: 10 Hzr 2009
Mesajlar: 161
Favori Anime & Manga: pucca
Cinsiyet: Kız
Nerden: 61 vatan 06 mekan

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
animeside mi var?
bulursan benide aydınlat

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 18 Hzr 2009 16:26
MidNight
Mangaka
Mangaka



Yaş: 31
Kayıt: 14 Şub 2009
Mesajlar: 544
Cinsiyet: Erkek
Nerden: gökkuşağının bittiği yerden...
Teşekkür: 31

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
evt imzam animesinden Çok Mutlu

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Anime Listesi 18 Hzr 2009 16:27
mavi_61
Otaku (Level 3)
Otaku (Level 3)



Yaş: 31
Kayıt: 10 Hzr 2009
Mesajlar: 161
Favori Anime & Manga: pucca
Cinsiyet: Kız
Nerden: 61 vatan 06 mekan

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
bul o zaman bi an önce
diziye bugün yarın başalrım çünkü Dil Çıkartıyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 18 Hzr 2009 16:28
MidNight
Mangaka
Mangaka



Yaş: 31
Kayıt: 14 Şub 2009
Mesajlar: 544
Cinsiyet: Erkek
Nerden: gökkuşağının bittiği yerden...
Teşekkür: 31

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
yokkk ki hiç biryerde Çılgın

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Anime Listesi 18 Hzr 2009 16:30
mavi_61
Otaku (Level 3)
Otaku (Level 3)



Yaş: 31
Kayıt: 10 Hzr 2009
Mesajlar: 161
Favori Anime & Manga: pucca
Cinsiyet: Kız
Nerden: 61 vatan 06 mekan

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
aman zaten ingilizcedir o Çok Mutlu

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 18 Hzr 2009 16:34
Rukia
Mangaka
Mangaka



Yaş: 27
Kayıt: 15 Hzr 2011
Mesajlar: 2,947
Tanıtımlar: 2
Nerden: soul society
Teşekkür: 1886

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
bu dizi çok çok çok ama çok fena idi ya
ilk bölümden itibaren ağlatmaya başladı adfsds
ve son bölümğn son sahnesiiii yine ağlattı
yemin ediyorum şu koreli senaristlere böyle sonlar yüzünden bazen sövüp duruyorum Normal

bu dizinin 1 tane harika müziği var

şarkının adı snow flower-nun yi kkot(korece ismi)-yuki no hana(japonca ismi)bu versiyonunu park hyo shin söylemiş Türkçe altyazlı

ama ben şunları da dinlemenizi öneririm üstteki videoyu sadece altyazılı olduğu için koydum
http://www.youtube.com/watch?v=WMMJpsc3V0Q&feature=related
şarkının akustik versionu Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor Hayranlık Besliyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Anime Listesi 20 Nis 2012 9:07
Chibi Chibi
Otaku (Level 1)
Otaku (Level 1)



Kayıt: 20 Ağu 2011
Mesajlar: 25
Teşekkür: 6

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
Normalde pek ağlayan bir insan değ... şaka şaka her şeye ağlayan bir insanım kabul ama buna normalde ağladığımdan çok daha fazla ağlamıştım gerçekten Üzgün ya da Ağlıyor Konusu felan eski türk filmlerinde çok rastalayabileceğiniz konu gibi geldi bana .p İzlerken yok artık bu kadarına da pes diyeceksiniz ama yok benim mazoşistliğim tuttu yok ben illa ağlayacağım diyorsanız kesinlikle izlemelisiniz Şık

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 03 Hzr 2012 22:12
Monkey D. Luffy
Mangaka
Mangaka



Yaş: 30
Kayıt: 21 Şub 2008
Mesajlar: 2,700
Cinsiyet: Erkek
Nerden: Mugiwara Pirates
Teşekkür: 1853

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
Eveet dun aksam itibariyle i am sorry i love you dizisini de bitirdim. Gercekten cok basarili ve etkiliyici bir dizi olmus bence. En basindan sonuna kadar gozlerim dolarak izledigim bir diziydi ve sonuda klasik mutlu sonlardan degildi ki buda benim icin onemli bir arti dizi icin.

Dizide ask,sadaket ve baglilik bunlar cok guzel anlatilmis ama bunun yaninda ailenin onemi, ozellikle bir kisi icin annesinin onemi ve bizdeki yerlerinin ne kadar derinden oldugunu o kadar etkileyici bir sekilde anlatiyor ki. Diziyi izledikten sonra insanin annesine sarilasi geliyor =) Birde ben gercek hayatta boyle bir askin olabilecegine inanmiyorum ya. Bu sekilde baglilik,sadaket, sevdigin kisi icin herseyindn hatta kendi canindan bile vazgecme falan ancak boyle dizilerde oluyor herhalde.d

Cha Moo Hyuk karaketerini canlandiran kisi icinde ayri bir parantez acmak istiyorum. Tek kelimeyle harika bir oyuncu. Canlandirdigi karakteri sana o kadar harika yansitiyor ki seni cok derindn etkiliyor. Secret garden`inda ki Hyun Bin kadar iyi bir oyuncu bence. Ben cok begendim..




Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger Anime Listesi 10 Hzr 2012 10:12
 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 42 mesaj ]
Geçiş Yap:   

 
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız