Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki

Anime Manga Forum -> Live Action ve Asya Drama

 
Yazar Mesaj
Monkey D. Luffy
Mangaka
Mangaka



Yaş: 30
Kayıt: 21 Şub 2008
Mesajlar: 2,700
Cinsiyet: Erkek
Nerden: Mugiwara Pirates
Teşekkür: 1853

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
Ben bu adami gordukce icim aciyor ya Hüzünlü Video da cok guzel olmus Hüzünlü



http://www.youtube.com/watch?v=WMMJpsc3V0Q&feature=related



Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger Anime Listesi 28 Hzr 2012 22:54, Değiştirme: 04 Eyl 2012 17:06 (Toplamda 1 kere)
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): ReiLa~, prenses serenity

ReiLa~
Mangaka
Mangaka



Yaş: 26
Kayıt: 06 Şub 2008
Mesajlar: 1,346
Teşekkür: 34

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
Diziyi yeni bitirdim.Son bölüm hariç çok etkilemedi.Duygusuz olduğumu düşündüm.Okuduğum yorumlarda ağlayanlar fln..Çok Mutlu Ben de herşey son bölümde koptu Üzgün ya da Ağlıyor
Final çok etkileyiciydi.Cha Moo Hyuk Üzgün ya da Ağlıyor
Oyuncular çok iyiydi gerçekten So Ji Sub harika oynuyor.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Ağu 2012 16:52
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Monkey D. Luffy

Monkey D. Luffy
Mangaka
Mangaka



Yaş: 30
Kayıt: 21 Şub 2008
Mesajlar: 2,700
Cinsiyet: Erkek
Nerden: Mugiwara Pirates
Teşekkür: 1853

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
Tugce belki sen duygusuz degilsindir de biz asiri duyguluyuzdur Üzgün ya da Ağlıyor dicem ama degilmdir ya xD
Ben aglamadim da gozlerm doldugu olmustu.( cha moo hyuk`un o yalniz,kimsesiz sevgiye muhtac gozuktugu anlarda cok duygulaniyordm Üzgün ya da Ağlıyor annesiyle karsilasip gozlerinin doldugu bir bolum vardi o zaman da cok uzulmustum Üzgün ya da Ağlıyor



Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger Anime Listesi 30 Ağu 2012 16:56
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): ReiLa~

ReiLa~
Mangaka
Mangaka



Yaş: 26
Kayıt: 06 Şub 2008
Mesajlar: 1,346
Teşekkür: 34

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
Yok yok ben de var sorun Bru Çok Mutlu Benim son bölümde gözlerim doldu.Finalini gerçekten beğendim.İlk defa bi dizinin sonunu çok merak etmiştim.Güzel bağladılar.
Spoiler:
Eun Chae'nin babasına sinir oldum.Kendi başına aldığı kararlar kaç kişinin hayatına mal oldu.Büyükbabanın da dediği gibi 'Ne ekersen onu biçersin' kızının da kaderini çizmiş oldu.Hiç bir suçu yokken olan Eun Chae' e oldu Çılgın
Cha Moo Hyuk son bölümde annesinden yemek istedi ya ben de orda çok üzüldüm,ne kadar ağladı annesinin yaptığı yemekten yeyince.


En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Ağu 2012 17:07
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Monkey D. Luffy

Monkey D. Luffy
Mangaka
Mangaka



Yaş: 30
Kayıt: 21 Şub 2008
Mesajlar: 2,700
Cinsiyet: Erkek
Nerden: Mugiwara Pirates
Teşekkür: 1853

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
usagimania yazmış:
Yok yok ben de var sorun Bru Çok Mutlu Benim son bölümde gözlerim doldu.Finalini gerçekten beğendim.İlk defa bi dizinin sonunu çok merak etmiştim.Güzel bağladılar.
Spoiler:
Eun Chae'nin babasına sinir oldum.Kendi başına aldığı kararlar kaç kişinin hayatına mal oldu.Büyükbabanın da dediği gibi 'Ne ekersen onu biçersin' kızının da kaderini çizmiş oldu.Hiç bir suçu yokken olan Eun Chae' e oldu Çılgın
Cha Moo Hyuk son bölümde annesinden yemek istedi ya ben de orda çok üzüldüm,ne kadar ağladı annesinin yaptığı yemekten yeyince.


Ben sende bi sorun oldugunu dusunmuyorum tugce.D demek ki dizi seni o kdr da duygulandirmayi basaramamis. bu dizinn sucu.D

Spoiler:
Evet o herife bende uyuz olmustum ve Eun chae tesadufen duymasa hala soylemeyecekti birsey. Bu kadar da olmaz. Yalnz ben bir de en cok annesinin cha moo hyok`un oz oglu oldugunu ogrenemeden olmesine cok uzuldum. Oldukten sonra da ogrenemedi sanirm. Bunu ogrense iyiydi. Finali`de cok guzel ve etkileyiciydi cunku normal siradan mutlu sonla bitmiyordu. Huznlu bir sonu vardi Üzgün ya da Ağlıyor




Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger Anime Listesi 30 Ağu 2012 17:27
ReiLa~
Mangaka
Mangaka



Yaş: 26
Kayıt: 06 Şub 2008
Mesajlar: 1,346
Teşekkür: 34

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
Spoiler:
Öğrenemedi büyük ihtimal.Yazık annesi de hiç bir şey bilmiyor.En azından moo hyuk kız kardeşi için söylemeliydi çocukları olduğunu.En azından onlar yalnız kalmazdı Üzgün ya da Ağlıyor


En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 30 Ağu 2012 17:39
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Monkey D. Luffy

Monkey D. Luffy
Mangaka
Mangaka



Yaş: 30
Kayıt: 21 Şub 2008
Mesajlar: 2,700
Cinsiyet: Erkek
Nerden: Mugiwara Pirates
Teşekkür: 1853

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
Spoiler:
Aynen sirf bu yuzden bile soylemesi gerekiyordu, Üzgün ya da Ağlıyor




Spoiler:

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger Anime Listesi 30 Ağu 2012 17:41
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Tifa

Lotus
Otaku (Level 3)
Otaku (Level 3)



Kayıt: 05 Ağu 2012
Mesajlar: 219
Favori Anime & Manga: One piece, Bleach, Sailor Moon, NANA, Death Note
Cinsiyet: Kız
Nerden: Bermuda.
Teşekkür: 173

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
Duygusal bir insan sayılmam.Buna rağmen izlerken çok çok etkilendiğim yerler vardı.Güzel bir drama dizisi.

Spoiler:
Özellikle annesiyle olan diyaloglar, ondan yemek istemesi, annesi ağlıyor diye restoranı dağıtma kısmı... duygunun tavana vurduğu noktalardı.Klişe bir dizi olmaması güzel bir şey fakat yine de keşke böyle olmasaydı dedim.Annesi çocuklarının yaşadığını hiç bilmedi bu kısma sinir oldum.Eun-chae babasına söyleyecek bir şey bulamadım.Yune "ben iyi bir insandım" dedi ama o da çocuklarının yaşadığını söylemedi.Hiç olmazsa kız kardeşi için bir şeyler yapılabilirdi belki.Eun-chae olan aşkından ziyade "anne" kavramını güzel vurguladıklarını düşünüyorum.Ayrıca o arka fonda çalan müziğe hayran kaldım Hayranlık Besliyor


[
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 09 Eyl 2012 23:21
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Monkey D. Luffy

RollerCoaster
Otaku (Level 3)
Otaku (Level 3)



Yaş: 22
Kayıt: 09 Ekm 2011
Mesajlar: 155
Favori Anime & Manga: Saçma olmasın yeter, ben yeterince saçmayım çünki *.*
Nerden: Ankara
Teşekkür: 51

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
11. bölümü yeni bitirdim.
Spoiler:
Tam "Oldu işte! hadi öpüşün!" kıvamına geldim yune işi berbat etti ....
Sonunda moo-hyuk ölücek zaten, izleme keyfimde kalmadı


En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Anime Listesi 20 Ekm 2012 23:41
sakuragi10
Otaku (Level 2)
Otaku (Level 2)



Kayıt: 08 Oca 2013
Mesajlar: 50
Teşekkür: 25

Durumu: Çevrimdışı

Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Konu: Yanıt: Özür Dilerim, Seni Seviyorum - I'm Sorry, I Love You Alıntıyla Cevap Gönder
Uzun zamandır başlamak istediğim bir dizi, ama buradaki yorumları okuyunca öğrendim ki bir animesi varmış Gülücük Dağıtıyor Biraz araştırdım bende yaklaşık 33 dakikalık bir ovasını buldum, tabi ingilizce altyazılı, izlemek isteyenler için linki :

http://www.dailymotion.com/video/xvtyuk_mi-sa-between-of-one-year-anime-version-eng-sub_shortfilms#.UO7uFuQyJEU


İyi seyirler, bende diziyi izlemeye başlayayım Şık

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder 10 Oca 2013 19:40
 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 42 mesaj ]
Geçiş Yap:   

 
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız