Mükemmel naruto Cosplaylari
Karakterler Canlanmışşş!!!

Sayfaya git 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Anime Manga Forum Ana Sayfa -> Cosplay

Yazar Mesaj
Uchiha_Avenger
Mangaka

Mükemmel naruto CosplaylariMesaj konusu: Mükemmel naruto Cosplaylari Alıntıyla Cevap Gönder

Özür dilerim, koyduğum resimleri silmek zorunda kaldım. Şimdi yeniden koyacağım.

Şaşırmış Durumda

Waiting...
I've been waiting...
Looking from window,
To outside.
Looking to dark forests,
Blue seas and
Shining stars...
Waiting...
Waiting for you...
En Yukarı Git
Uchiha_Avenger adlı kullanıcının profilini görüntüle Uchiha_Avenger adlı kullanıcıya mesaj gönder 28 Eyl 2008 18:16
Uchiha_Avenger
Mangaka

Mükemmel naruto CosplaylariMesaj konusu: Yanıt: Mükemmel naruto Cosplaylari Alıntıyla Cevap Gönder

Benden size Naruto cosplaylari! Hepsi de güzel. Siz seçin.
Eğer özel bir cosplay isteğiniz olursa, bana söyleyebilirsiniz. Özel ve güvenilir kaynaklarım var

-- Neji Hyuuga --

-- Sakura Haruno --

-- Sasuke Uchiha --

-- Naruto Uzumaki --

-- Naruto ve Sasuke --

Benden bu kadar...
Umarım beğenmişsinizdir...
İyi Seyretmeler...

Waiting...
I've been waiting...
Looking from window,
To outside.
Looking to dark forests,
Blue seas and
Shining stars...
Waiting...
Waiting for you...
En Yukarı Git
Uchiha_Avenger adlı kullanıcının profilini görüntüle Uchiha_Avenger adlı kullanıcıya mesaj gönder 28 Eyl 2008 18:47
takami
Otaku (Level 4)

Mükemmel naruto CosplaylariMesaj konusu: Yanıt: Mükemmel naruto Cosplaylari Alıntıyla Cevap Gönder

çoğunu daha önceden görmüştüm ama görmediklerimde vardı ellerine sağlık Hayranlık Besliyor
hepsi çok süperler nası yapıolar bunları yaa bende istiom Üzgün ya da Ağlıyor

En Yukarı Git
takami adlı kullanıcının profilini görüntüle takami adlı kullanıcıya mesaj gönder 28 Eyl 2008 18:49
Jigoku Shoujo
Otaku (Level 4)

gerçekten güselll Kahkaha Atıyor

Say! hey hey hey hey hey hey hey!
En Yukarı Git
Jigoku Shoujo adlı kullanıcının profilini görüntüle Jigoku Shoujo adlı kullanıcıya mesaj gönder MSN Messenger 28 Eyl 2008 19:57
Sewimlİ_HırsıZ
Mangaka

çok güzel olmuşlar gerçekten Kahkaha Atıyor

Arigatou Kyo onee-can u.u xD

Naruto <3 <3 <3

En Yukarı Git
Sewimlİ_HırsıZ adlı kullanıcının profilini görüntüle Sewimlİ_HırsıZ adlı kullanıcıya mesaj gönder MSN Messenger 28 Eyl 2008 21:02
umi
Mangaka

bir çoğunu görmüştüm. miguel ve jin'in naruto cosplaylerine hastayım hem kostüm, hem mekan hem de fotoğraf olarak çok iyi çalışmaları var.

Satoshiii *.*
En Yukarı Git
umi adlı kullanıcının profilini görüntüle umi adlı kullanıcıya mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 28 Eyl 2008 22:32
NazNiz
Otaku (Level 4)

Bunu deviantart'tan bulmuştum. Bana gerçekten Naruto varmış havasını verdi Çok Mutlu ...
En Yukarı Git
NazNiz adlı kullanıcının profilini görüntüle NazNiz adlı kullanıcıya mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et 28 Eyl 2008 22:51
Uchiha_Avenger
Mangaka

ayy o çk tatlı ve hepinize teşekkür ederim
sanırım ben de yazın bir cosplay yapacağım Çok Mutlu
umarım olur malzeme toplamaya başladım ve yapacağım kişinin resmini inceledim umarım yapabilirim ve beğenirsiniz Çok Mutlu

Waiting...
I've been waiting...
Looking from window,
To outside.
Looking to dark forests,
Blue seas and
Shining stars...
Waiting...
Waiting for you...
En Yukarı Git
Uchiha_Avenger adlı kullanıcının profilini görüntüle Uchiha_Avenger adlı kullanıcıya mesaj gönder 29 Eyl 2008 17:11
Uchiha_Avenger
Mangaka

bu arada takami sana katılıyorum biz bu kadar mükemmel yapamayız Hüzünlü Şaşırmış Durumda

Waiting...
I've been waiting...
Looking from window,
To outside.
Looking to dark forests,
Blue seas and
Shining stars...
Waiting...
Waiting for you...
En Yukarı Git
Uchiha_Avenger adlı kullanıcının profilini görüntüle Uchiha_Avenger adlı kullanıcıya mesaj gönder 29 Eyl 2008 17:19
ocean91
Otaku (Level 3)

yaaa o naruto yu yapan çocuun grup manyk zaten bazn bakıorm onlara çok süper yapıolar yaa +_+ çok kıskanmaktaım xDxD yaa ben de shikamaru yapmk istiorm ama pek shika ya benzeyemezmişim gibi gelio xD ben ve arkadaşım kendi ninja karakterleimizi olşturcaz xD belki sonra fotoğrafları kishimoto ya gönderirirs belki mangaya katar bizi de xDxD daha neler xD tamam biraz hayalperest olabilirim ama xD dream on xD
ocean91 adlı kullanıcının profilini görüntüle ocean91 adlı kullanıcıya mesaj gönder MSN Messenger 03 Ekm 2008 18:40
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Anime Manga Forum Ana Sayfa -> Cosplay Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  Sonraki
1. sayfa (Toplam 27 sayfa) [ 264 mesaj ]

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Manga Türkiye © 2006-2009 | Son Güncellemeler
İncelemeler: Sailor Moon | Elfen Lied | Bleach | Fullmetal Alchemist | Death Note | Jigoku Shoujo | Vampire Knight
Forum yazılımı phpBB, forum teması xand, subSilver ile bütünleştirildi.