Ouran Koko Host Club!! Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21, Sonraki |
Yazar

Aldığım son haberleri sunmaktan gurur ve kıvanç duyarım...
Sevgili Ourancığımızın biricik Mangakası; Hatori Bisuko hasta olduğundan sanırım manga biraz erken bitecekmiş. Okuduğumda şok geçirdim ama Hatori-sensei devam edeceğini söylemiş.
Ayrıca 57inci chapteri RAW olarak buldum, bu bölüm acayip şenlik biran önce çevirsinler ya!!! Ve EN ÖNEMLİSİ, İŞTE....
Host Club Osmanlı tarzı kıyafetleriyle karşınızda!!!
Okumak isteyen buyursun.
Daisuki da yo Hatori-sensei!!
En sevdiğim kare şuyduuuu dayanamadım koymak istiyorum
Hemen çevirsinler nolur nolurrr
Sevgili Ourancığımızın biricik Mangakası; Hatori Bisuko hasta olduğundan sanırım manga biraz erken bitecekmiş. Okuduğumda şok geçirdim ama Hatori-sensei devam edeceğini söylemiş.

Ayrıca 57inci chapteri RAW olarak buldum, bu bölüm acayip şenlik biran önce çevirsinler ya!!! Ve EN ÖNEMLİSİ, İŞTE....
Host Club Osmanlı tarzı kıyafetleriyle karşınızda!!!

Okumak isteyen buyursun.

Daisuki da yo Hatori-sensei!!

En sevdiğim kare şuyduuuu dayanamadım koymak istiyorum

Spoiler:
Hemen çevirsinler nolur nolurrr

nana süpersin hayatım her zmnki bgibi ayy çok tatlılar yaaaa....
mori fesss takmışşş inanmıommm süper süperr süpeerrr
ama bunuda kesin iran kültürü flm die yazmışlardır yada arap flm umarım türk yada osmanlı lafı geçiodur....
çewirin şunu artık lüttfeenn:)
mori fesss takmışşş inanmıommm süper süperr süpeerrr

ama bunuda kesin iran kültürü flm die yazmışlardır yada arap flm umarım türk yada osmanlı lafı geçiodur....
çewirin şunu artık lüttfeenn:)

mangatraders.com
stoptazmo.com
dan indirebilirsin hatırlamıorum tam nerde bittiğini animenin 30 lu bi bölümdü sanki geçmiş sayfaları bi oku yazmışızdır mutlaka
offff 57 için spoilerrr buldum isteyen okusun isteyen okumasın
http://krysyuy.livejournal.com/62526.html süperr bi bölümm yaaa

stoptazmo.com
dan indirebilirsin hatırlamıorum tam nerde bittiğini animenin 30 lu bi bölümdü sanki geçmiş sayfaları bi oku yazmışızdır mutlaka
offff 57 için spoilerrr buldum isteyen okusun isteyen okumasın

http://krysyuy.livejournal.com/62526.html süperr bi bölümm yaaa

9. sayfa (Toplam 21 sayfa) [ 206 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |