İtachi mi Yoksa Pein mi güçlü Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 44, 45, 46, Sonraki |
|
Yazar
mythrill ve hellworld naruto nun bence hakikaten çok iyi takipçileri madara itachiden korkuo bunu geçtim pein genjutsuya yakalandı mı? evet yakalandı ki pein jiraiyanın genjutsu yapabildiğini bilmiyordu dikkatinizi çekerim jiraiya genjutsuyla alt etmeye çalıştı ve kısmen başarılı oldu bide genjutsu ustası olarak bildiğimiz itachiden bahsediyoruz hayır bunları geçtim tskiyomim+amaterasu+susano bunlarıda geçtim bide itachi bundan daha güçlü ee ozaman itachi den de madara korkuyosa ve pein e jiraiya genjutsu uygulamayı başarmışsa itachi pein ve madaradan güçlü diyebiliriz ama daha hiçbirini çok çok iyi tanımıyoruz ki her jutsusunu bilmiyoruz amam görünürde böyle yorum yapmak bence mantıklı... itachi bide çok zeki bunu peinin nefretini kontrol eden kendi tarafına çeken madara diyor itachinin başından geçenleri de göz önüne alalım o nun lider olmasına gerek yok ki o yaşadığı sürece konohaya akatsuki saldırmayacaktır yani madarayla böyle konuştular arkadaşlar lütfen itachiyi abartmıyorum BUNLARIN HEPSİ DE OLMADI MI?
olanları söylüyorum Bİ DAHA SÖYLÜYORUM HELLWORLD VE MYTHRİLL ÇOK İYİ NARUTO TAKİPÇİLERİ
olanları söylüyorum Bİ DAHA SÖYLÜYORUM HELLWORLD VE MYTHRİLL ÇOK İYİ NARUTO TAKİPÇİLERİ

Haklısın zaten narutoda açıklandı bu şeyler madara itachi benim hakkımdaki gerçekleri bilmiyor bilse ölü olurdum diyor
+İtachi genjutsu da çok usta naruto pain yenmiş olabilir ama orada şanslıydı pain tanrısal yıkım yapıp konahanayı yıkmasaydı narutonun şansı yokdu ...
Ve Madara itachide artık yolumuzdan çekildigine göre artık planlarımızı uygulayabiliriz demişti
Ve itachi ölür ölmez paini saldı konoha nanın üzerine
+İtachi genjutsu da çok usta naruto pain yenmiş olabilir ama orada şanslıydı pain tanrısal yıkım yapıp konahanayı yıkmasaydı narutonun şansı yokdu ...
Ve Madara itachide artık yolumuzdan çekildigine göre artık planlarımızı uygulayabiliriz demişti
Ve itachi ölür ölmez paini saldı konoha nanın üzerine

Pain güçlü olabilir ama itachi daha güçlü..
İnsanlar kendi kabul ettikleri "Doğrular" ve "Gerçeklerle" yaşar.Bu insanların "gerçeklik" olarak tanımladıkları şeydir ama "Doğru" yada "Gerçek" nedir? Sadece belirsiz düşüncelerdir...İnsanların "Gerceklik" dediği şey sadece bir yanılgıdır.

İtachi sınırlarını zorlamadı bile yani içten savaşamadı pain gibi painde hırs vardı ve neler yapabilecegini gördük pain nin ama itachinin tam olarak neler yapıcagını kestiremeyiz madaranın bile korktugu bir adamdan bahsediyoruz burda her halükarda itachi ...

Lost Control yazmış:
Bütün yazılarımda söylemek isteyipte söyleyemediğim şeyi ilk iki cümlede söylemişin.
Size İtachi ve Pain arasındaki en büyük farkı söyleyeyim mi sharingan veya rinnegan olması değil..
İtachi merhametliydi ancak Pain merhametsizdi.
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): Law, Lost Control
23. sayfa (Toplam 46 sayfa) [ 454 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |