Kişisel Gelişim Zırvaları |
Yazar
Mesaj

Kişisel gelişim kitaplarının ellerinden düşürmeyen insanlar gerçekten gelişebiliyorlar mı? Yoksa bu kitaplara fazla kapılan insanların ruh sağlığı daha da mı bozuluyor?
Kişisel gelişim uzmanı adı altında doktorculuk oynayan birtakım kimselerin toplum sağlığını ciddi anlamda tehdit ettiği hiç aklınıza geldi mi? Yine bu kişisel gelişim uzmanlarının bir çoğunun hiçbir eğitimi olmadığını, kendilerine “yaşam koçu, zihinsel detoks uzmanı, dönüşüm uzmanı” gibi ne olduğu belli olmayan uzmanlıklar uydurarak terapi uyguladıklarını biliyor muydunuz?
Birkaç kişisel gelişim kitabı okuyup, bir hafta sonu seminerine katılarak kendini uzman olarak nitelendiren bu insanların Psikolog ve Psikiyatristlere tercih edilmesinin sebep ve sonuçları nelerdir?
10 adımda mutluluğu, 20 adımda başarıyı vadeden kişisel gelişim kitapları insanı bir makine olarak mı görüyor? Bu kitaplardan irrite olan, nefret eden insanların sayısı her geçen gün neden çığ gibi büyüyor?
Yaşamın standart kullanım kılavuzu olur mu?
Tüm bu soruların cevabı Kişisel Gelişim Zırvaları’nda.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): NekoBetsy
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 1 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |