Bleach 415
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12, Sonraki

Anime Manga Forum -> Anime ve Manga (Seriler) -> Bleach -> Manga (Tartışma)
 
Yazar
Mesaj
Nico Robin
Mangaka
Mangaka



Yaş: 34
Kayıt: 07 Tem 2009
Mesajlar: 2,724
Favori Anime & Manga: ONE PIECE
Nerden: West Blue
Teşekkür: 378

Durumu: Çevrimdışı

Nico Robin
Mangaka
Bleach 415 Konu: Yanıt: Bleach 415
Alıntıyla Cevap Gönder
konuyu açan sensin hell Gülücük Dağıtıyor
benim tartıştığım konu bleach in kötülüğü.


Spoiler:

Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Anime Listesi  
05 Ağu 2010 15:46
sade
Mangaka
Mangaka



Kayıt: 08 Nis 2010
Mesajlar: 1,390
Teşekkür: 372

Durumu: Çevrimdışı

sade
Mangaka
Bleach 415 Konu: Yanıt: Bleach 415
Alıntıyla Cevap Gönder
Sensou yazmış:
Burası bleach manga yorum başlığı değilmi??Bir kişinin yorumu kötüyse kötüdür.Animeyi veya mangayı istediği kadar kötüleyebilir.Sonuçta bu onun yorumu.Kötülemek için ille ayrı bir başlık açmak gerekmez boş başlıklara gerek yok.Kötülemek için zaten bir başlık var o başlıkta burasıdır Şık

bu dediğine karşı bir şey söylediğimi nerden çıkartıyorsun? bunu açıklar mısın. ben zaten kötü eleştirilere bir şey demiyorum. chapter'ı bırakacak olan adamın bunu yazmasının boş mesaj olduğunu ve bir spam olduğunu söylüyorsum sadece. yani hitap ettiğim kesim sadece bu kişiler, chapter'ı özellikle bu chapter'ı ya da chapter'ların hepsini beğenmeyenler değil.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Hell's Butterfly yazmış:
Ben bu okuduğum ch'a göre yorumumu yaptım zaten.Bu son çıkan ch.a göre bıktım artık dedim.Ve deminde farkettiysen ch. hakkında yorumumu yaptım. bir daha okudum diyerek. sonuçta yazdığım şeyler bu ch.ın kötülüğünden doğuyor. bir nevi yine mangayla alakalı.

ben senin yorumuna bir şey demiyorum, bak;
Hell's Butterfly yazmış:
Bu chapter benim için bardağı taşıran son damla oldu. Bu chapterla beraber Bleach benim için bitmiştir hayırlı olsun =)
Hayatımda bu kadar saçma ch. görmedim.Artık Bleach2i sırf izlemek için ya da okumak için okuyacağım. Başka bir şey olmayacak.

bu yazdığın chapter ile ilgili bir tartışma değil. yersiz. bunu buraya yazman tartışma doğurmaz, fikir akımı üretmez, bir şey katmaz vs. kötü eleştiri bile bir şey katar. sen sadece şikayetçi olmuşsun. tamam bunu da yapabilirsin ama chapter'ın içeriğiyle ilgili bir şey değil senin yaptığın. sen sadece ilan veriyorsun benim için bleach bitmiştir diye. ama bunun bir anlamı yok işte, bunu burda özellikle kime niye okutuyorsun. kimin umrunda sanıyorsun ya da, yani merak ettiğimden soruyorum. ya da ille ilan vereceksen imzana niye yazmıyorsun? o yüzden boş mesaj diyorum. bir amaç gütmüyor. senin bu başlığa ilk yazdığın bu mesaj chapter'la ilgili en ufak bir şey içerseydi ben sana bunları yazmazdım. neymiş "bu chapterda bıktım o yüzden alakalı.." bitmiş diyorsun ama bunu niye dile getiriyorsun ben onu anlamıyorum ve bu yaptığını bu yüzden yersiz buluyorum. bilmem ne demek istediğimi anlatabiliyor muyum, yanlış anlama senle kavga yapma niyetinde değilim sadece bunun nasıl bir mantık olduğunu merak ettiğimden karıştım zaten.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
05 Ağu 2010 15:51
Bu mesaja teşekkür edenler (3 kişi): Hellworld, cleric, ayhi

Sensou
Otaku (Level 4)
Otaku (Level 4)



Yaş: 35
Kayıt: 18 Arl 2006
Mesajlar: 380
Favori Anime & Manga: Sailor Moon,Fma2,Naruto,Kenichi,Dgrayman
Cinsiyet: Erkek
Teşekkür: 89

Durumu: Çevrimdışı

Sensou
Otaku (Level 4)
Bleach 415 Konu: Yanıt: Bleach 415
Alıntıyla Cevap Gönder
Bence boş bir mesaj değil Çok Mutlu Bleach benim için bitmiştir diyo..Bleachle ilgili birşey..Burasıda bleach manga başlığı..Fazla söze gerek yok.. Şık


Myanimelist: [Bağlantı]
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Anime Listesi  
05 Ağu 2010 15:57
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): Hell's Butterfly, Nico Robin

Hell's Butterfly
Mangaka
Mangaka



Yaş: 32
Kayıt: 18 Eyl 2007
Mesajlar: 705
Cinsiyet: Kız
Teşekkür: 63

Durumu: Çevrimdışı

Hell's Butterfly
Mangaka
Bleach 415 Konu: Yanıt: Bleach 415
Alıntıyla Cevap Gönder
@Sade
"Bleach benm için bitmiştir" bile manga ch.ını okuduktan sonra yorumum zaten bunun boş msj olup olmadığı yada ch. ile ilgili yorum olup olmadığını anlayıp anlamamak sana kalmış. Benim fikir ve düşüncelerim bu.
Benim fikir ve düşüncelerimi okumak istemiyorsan okumazsın ben düşündüğümü yazdım sonuçta.yazdıklarımın chapterla alakalı olduğunu düşünüyorum.O yüzden yazdım zaten.
Amacım benimde kavga çıkartmak değil.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
05 Ağu 2010 16:07
Bu mesaja teşekkür edenler (4 kişi): Niru, Nico Robin, Monkey D. Luffy, Sensou

legolarn
Otaku (Level 4)
Otaku (Level 4)



Kayıt: 26 Ağu 2008
Mesajlar: 446
Favori Anime & Manga: chrono crusade - bleach - fairy tale - highschool of the dead - kenichi - claymore - fullmetal alchemist - black lagoon - guyver - gundam 00 - dorvack - sailormoon&rayearth
Cinsiyet: Erkek
Nerden: south of anatolia
Teşekkür: 44

Durumu: Çevrimdışı

legolarn
Otaku (Level 4)
Bleach 415 Konu: Yanıt: Bleach 415
Alıntıyla Cevap Gönder
Spoiler:

bir ichigonun (şimdilik) final formu olan karizma haline bak, birde aizene.
toplamda 3 satır konuşma.klasik kubostyla poster sayfalar.

yalnız her şeye rağmen bir şeyi takdir ediyorum.
aizen o kadar evrim geçirdi.ancak hala kılıcını bırakmıyor elinden.güzel.

öte yandan yamamoto gibi üstün bir karakter kılıcını ilk aksilikte anında elinden bıraktı sonrada tekrar eline almaya çalışmadı ya.
buda kubonun , aizen yamamotoya karşı kaybetmesin diye yaptığı mantıksız kıvırmalarından birisi.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
05 Ağu 2010 17:01
sade
Mangaka
Mangaka



Kayıt: 08 Nis 2010
Mesajlar: 1,390
Teşekkür: 372

Durumu: Çevrimdışı

sade
Mangaka
Bleach 415 Konu: Yanıt: Bleach 415
Alıntıyla Cevap Gönder
@Sensou ve Hell's Butterfly

rica etsem bir tane "bleach tükürük okkası" diye başlık açıp orda bu "bleach'i bıraktım" ilanlarını yazsanız ve teşekkürle yaşayanlar da orda size saygılarını sunsa, olmaz ama değil mi.. yok ama yeri burası çünkü, bu başlık kirletilmeli kirletilecekse, yok yok özellikle her hafta burda olmalı bu tartışma. bana ne bana ne edasıyla ve bence diyerek buraya gelin, gelin durmayın.
sizin burda yaptığınız, bir grup tartışan insanın karşısına geçip dil çıkarmaktan başka bir şey değildir.
olumsuz yorum vardır, bir de insanları olumsuz yönde etkileyen yorum vardır. burda bleach'i beğenme olasılığı ile gelen adam bleach'i bıraktım yorumunu en azından görmemeli diyorum ben. adam "benim zevkim mi kötü, beğeniyor olmam yanlış mı acaba" diye düşünebilir, insanları böyle düşündürtmek, heveslerini kırmak ne kadar çirkin bir şey biliyor musunuz? en azından sizin yorumunuzdan etkilenmeyen biri bunu konuşmalı, ortaya açmalı.. bir şey katmıyor yorumunuz, katılımınız yok. "burası forum" diyen insanların, tü kaka demekten başka bir şey demelerini bekliyorum ben sadece.

fazla söze gerek yok diyorlar bir de lafa giren olunca.. öyle ya, fazla söze gerek yok. gelecek hafta da bleach'i bıraktım diyenleri kendileriyle çelişirken burda görmeyi bekliyorum. fazla söze gerek yok.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
05 Ağu 2010 17:05
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): ayhi, Toph Bei Fong

vgrkaya
Otaku (Level 2)
Otaku (Level 2)



Kayıt: 22 Şub 2007
Mesajlar: 56
Favori Anime & Manga: Kenshin Himura One Piece Bleach Naruto Death Note School Rumble D Gray Man Detective Conan Slum Dunk
Cinsiyet: Erkek
Teşekkür: 10

Durumu: Çevrimdışı

vgrkaya
Otaku (Level 2)
Bleach 415 Konu: Yanıt: Bleach 415
Alıntıyla Cevap Gönder
Açıkçası bu bölüm için nasıl bir yorumda bulunacağımı hala bilemiyorum, o kadar karışıkki eski bilgilerle yenileri bir araya getirip bir şey ortaya çıkarmaya çalıştığımda çok fazla karışıyor. O eski günleri gösterirken Aizen'in elindeki o şey acaba kendisinin yapmaya çalıştığı houkyokumu oluyor merak ettim. Ayrıca Matsumoto neden yerde yatıyor ve Gin orda neden onları izliyor. Aizen'den houkyokunun alındığı zaman sanki Aizen hollowlaşma geçiriyormuş gibi bir harekette bulunuyor. Ama akabinde görüyoruzki daha başka bir şekle bürünüp sanki hollowlaşmış gibi görünerek aslında bunla alakalı olmayan bir kelime kullanıyor; "Çaldığın houkyoku benim içimde olsun yada olmasın, çoktan benim oldu bile" ne demek bu şimdi. Yani ilk mesajımdada yazdığım gibi Aizen =Houkyoku olmuş gibi görünüyor artık. Açıkçası en başta okuyunca çeptırın çok boş olduğu görünüyor ama , ama inanın bana çapter gerçektende belkide diğer bölümlerden daha uzun . Yalnızca içeriğine bakmak lazım. Tamam kabul ediyorum resimler bu kadar büyük ve konuşma bu kadar az bu banada boşmuş hissi veriyor ama kendimle çelişe çelişe yinede bu sonuca varmadan edemiyorum.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
05 Ağu 2010 17:08
Gece
Mangaka
Mangaka



Yaş: 32
Kayıt: 24 Ağu 2007
Mesajlar: 720
Favori Anime & Manga: Bleach,Dn,Elfen Lied,Chobits,Toradora,Elfen Lied,School Days vs..
Nerden: İçinden çıkılamıyacak bir "kaos"dan olsa gerek..
Teşekkür: 49

Durumu: Çevrimdışı

Gece
Mangaka
Bleach 415 Konu: Yanıt: Bleach 415
Alıntıyla Cevap Gönder
Bu bölüm benimde kafamı karıştırmaya yetti.Daha çok hayalgücümüzü kullanmaya aklımızda canlandırmaya mı itti Kubo onı anlıyamadım.Sessiz sinema gibiydi ama sanırım animede bu sahneler daha çok işe yarar konumda.Pek fazla diyalog yoktu ama aklıma gelmiyor değil Kubo o kısımlara ne tür birşeyler yazabilirdi ki adam evrim geçiriyor sonuçta belki ancak bağırma efekti felan O_O" Tamam bölümün pek güzel olduğu söylenmez ama Bleach bıraktırıcak durumdada değildir gibi geliyor.


En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger Anime Listesi  
05 Ağu 2010 17:20
Monkey D. Luffy
Mangaka
Mangaka



Yaş: 36
Kayıt: 21 Şub 2008
Mesajlar: 2,714
Cinsiyet: Erkek
Nerden: Mugiwara Pirates
Teşekkür: 1873
Uyarı: 1

Durumu: Çevrimdışı

Monkey D. Luffy
Mangaka
Bleach 415 Konu: Yanıt: Bleach 415
Alıntıyla Cevap Gönder
Sade ilk olarak Burda manganin 415. bolumnden bahsedioruz. Buraya msj yazan yada msjlari okuyan insanlar ztn bleach hakknda herseyi en az sen yada ben kadar biliorlr. hani yeni baslayn yada baslayack olan bir kisi olsa bu soyledigin dogru diyebilrdm ama benm buraya bleachi biraktm demm ne senn ne clericin ne hellin nede baskasinin fikrini degistirir yada kotu ornek olur. Olaylari saptirma lutfen.

Ikincisi bu zamana kadar hells butterfly`inda soylemeye calistigi gibi, ben bleachi birakacagim lafi sadece bir chaptirda ortaya cikan birsey degil. Bleachte bu zmna kadar cereyan eden olaylar sonucunda ortaya cikan bir dusunce. Bu soylem bu chaptira denk geldi cunku artik herkesin sabri ve siniri tasti. belki senn fikirlerine yada dusuncelerine gore boyle olmaya bilir o zmnda sen ndn boyle olmadigini burda uygun bir dille aciklarsn. senn aciklamalarina nasl kimse nsl bunu yazarsn gibisinden soylemler diyemesse sende ayni sekilde baskalarinn yazdigi seylere diyemessin..

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger Anime Listesi  
05 Ağu 2010 17:24
Bu mesaja teşekkür edenler (3 kişi): Nico Robin, Sensou, Hell's Butterfly

prenses serenity
Emekli Yönetici



Yaş: 40
Kayıt: 18 Arl 2006
Mesajlar: 2,843
Tanıtımlar: 1367
Teşekkür: 2085

Durumu: Çevrimdışı

prenses serenity
Emekli Yönetici
Bleach 415 Konu: Yanıt: Bleach 415
Alıntıyla Cevap Gönder
Arkadaşlar fazla uzatmasanız iyi olur açıkcası. Hell burada haklı bana göre sonuçta okumuş mangayı ve bir şey olmadığını yani kendine kattığı bir şey olmadığını görünce bu yorumu yazmış. İlla boyama defteri gibi olmuş yazmasına gerek yoktur herhalde. Kısaca bitmiştir yazmış. Herkesin kendi görüşü lütfen saygı gösterelim ve kendi yorumunuza devam edin. Tartışma uzamasın kısacası.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et Anime Listesi  
05 Ağu 2010 19:34
 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12, Sonraki
6. sayfa (Toplam 12 sayfa) [ 115 mesaj ]  

 
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız