Hyouma' FanArt^^O.o Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Ne zamandır bu resimleri sizinle paylaşmak istiyordum kısmet bu güneymiş
.
Eleştirelere açığım
.
Resimler geç açılabilir, bazılarının ebatları büyük küçültemedim, aynı zamanda tıklayarak gerçek ebatlarını görebilirsiniz
.
Bakarak çiziyorum bu arada, tek bir istisna var oda en sondaki resim xD.
Umarım beğenirsiniz xD
.
Death Note;
Bleach;
One Piece;
Birisine benziyor ama
;

Eleştirelere açığım

Resimler geç açılabilir, bazılarının ebatları büyük küçültemedim, aynı zamanda tıklayarak gerçek ebatlarını görebilirsiniz

Bakarak çiziyorum bu arada, tek bir istisna var oda en sondaki resim xD.
Umarım beğenirsiniz xD

Death Note;
Spoiler:
Bleach;
Spoiler:
One Piece;
Spoiler:
Birisine benziyor ama

Spoiler:
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): Gama_Sennin, Zabimaru!!
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Hyouma
HEhe çok sağol L&Kira ve Soifon&Urahara en çok emek verdiklerimden beğenmene çok sevindim
. Evet Orihime-Chan'ı resmetmesem içimde kalırdı
.
Şu aralar Luffy çizmeyi düşünüyorum çizersem hemen eklicem yorum için tekrar çok teşekkürler
.

Şu aralar Luffy çizmeyi düşünüyorum çizersem hemen eklicem yorum için tekrar çok teşekkürler

Höh Kira'nın göğüs kaslarına bak xD Komik durmuş ama resim genel haliyle güzel. Ben de öyle kas için çalışıyorum bu arada
El çalışman lazım ama. Benim en zorlandığım yerlerden biri de el zaten.
Urahara perfect olmuş bayıldım *-* Eline sağlık Hyouma kardeşim.
Son resim çok komik xD kafası çok ufak olmuş yüzüyle orantılayınca. Nasıl desem ablak surat mı denir neyse işte ondan.
Devam devam çizimlerini beğendim

El çalışman lazım ama. Benim en zorlandığım yerlerden biri de el zaten.
Urahara perfect olmuş bayıldım *-* Eline sağlık Hyouma kardeşim.
Son resim çok komik xD kafası çok ufak olmuş yüzüyle orantılayınca. Nasıl desem ablak surat mı denir neyse işte ondan.
Devam devam çizimlerini beğendim

Spoiler:
Valla o Kiranın resmindeki orjinal hali eksiği var fazlası yok xD, o kasları bende denedim bir ara o kadar başarılı olamadım xD,
Haklısın çok az pratiğim var.
Son resme hiç bu açıdan bakmamıştım kendim çizdim diyerekten hava atıyordum hatta HEHEhehe XD.
Sağol kardeşim yorumların fikir verdi sen ve Zabimaru'nun isteği üzerine kesin Luffy çizecem, zaten Luffy olmazsa olmazlarımdandı
.
Haklısın çok az pratiğim var.
Son resme hiç bu açıdan bakmamıştım kendim çizdim diyerekten hava atıyordum hatta HEHEhehe XD.
Sağol kardeşim yorumların fikir verdi sen ve Zabimaru'nun isteği üzerine kesin Luffy çizecem, zaten Luffy olmazsa olmazlarımdandı

l kira da arkadaki shinigami çok gözüme takıldı onu kestin mi karaladın mı

Mümkün olduğu kadar koyu bir ton verdim xD.

Senden bu yorumu almak sevindirici, ikazların için teşekkürler dikkat edicem ^_^.

1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 17 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |