T1ber1um'z Lair v 3.0 Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
evet.. eski konu başlığım çok dolu olduğundan artık bu başlığı kullanmaya karar verdim.
çizimlerime yorum yaparsanız sevinirim.. bir iki yapıcı eleştiri yapmak kimseyi öldürmez..
Cultist-Chan
random
Eldar
Commissar Fuklaw
Angry Mehreen
The Emperor's Hammer, imperial guards last stand
yeniler falan.. hepsi ilk sayfada artık çizimlerin. bakan falan olursa diye koydum.
büdüt: anketim nereye gitti bilmiyorum ama.. neyse yenisini koyayım. sonra da bir ara yeni çizimleri koyayım.
edit iki: alla allaaaa anket gitmemiş? neler oldu çözebilmiş değilim. düzeltemedim nedense
Yeni bi tane. Pek iyi olmadı ama .. meh..
SpOp:TL
çizimlerime yorum yaparsanız sevinirim.. bir iki yapıcı eleştiri yapmak kimseyi öldürmez..
Cultist-Chan

random

Eldar

Commissar Fuklaw

Angry Mehreen

The Emperor's Hammer, imperial guards last stand

yeniler falan.. hepsi ilk sayfada artık çizimlerin. bakan falan olursa diye koydum.

büdüt: anketim nereye gitti bilmiyorum ama.. neyse yenisini koyayım. sonra da bir ara yeni çizimleri koyayım.
edit iki: alla allaaaa anket gitmemiş? neler oldu çözebilmiş değilim. düzeltemedim nedense
Yeni bi tane. Pek iyi olmadı ama .. meh..
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
SpOp:TL
[Bağlantı]
fan art sayfam
fan art sayfam

Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): t1ber1um
teşekkür ederim ^^ hayır tamamen kendim çizdim, bir yere bakmadım, tek sıkıntı commissar, spess mehreen ve cultist-chan karakterleri bana ait değil. (muhtemelen oran hataları en fazla last stand resminde vardir, gergedanimsi köpekler (tyranidlerin) olduğu çizimde, onu ben de pek beğenmedim ama
nasip kısmet

[Bağlantı]
fan art sayfam
fan art sayfam

Eldar hoş olmuş. Duruşu, saçı, kıyafetleri falan karizma. Yalnız çatal mı yapmaya çalıştın o arkada anlamadım o olmamış. Biraz daha altta olmalı
Cultist-Chan so hot
Sırtındaki şekle bayıldım. Her yöne dağılan oklar...
Angry Mehreen'e diyecek laf yok. Yaratıcılık ve renklendirme süper olmuş.
edit: mehreen'in senin olmadığını yeni gördüm

Cultist-Chan so hot

Angry Mehreen'e diyecek laf yok. Yaratıcılık ve renklendirme süper olmuş.
edit: mehreen'in senin olmadığını yeni gördüm

Spoiler:

[Bağlantı]
fan art sayfam
fan art sayfam
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): SanJi
çok teşekkür ederim Beatrice ^^ beğenmene çok sevindim gerçekten
@planetX nasip kısmet, eğer sayısal tasarım, bilgisayara giriş ve programlama derslerine girecek kadar işsiz kalırsam mutlaka çizim yapmaya devam ederim, muhtemelen çizimlerim de giderek gelişir

@planetX nasip kısmet, eğer sayısal tasarım, bilgisayara giriş ve programlama derslerine girecek kadar işsiz kalırsam mutlaka çizim yapmaya devam ederim, muhtemelen çizimlerim de giderek gelişir

[Bağlantı]
fan art sayfam
fan art sayfam

28 Ekm 2013 0:51

1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 25 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |