Gün gün yeni çizim: Allen Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Arigatou

Ben bile beklemiyordum bugün 'zaraki çizecem' diye bilgisayarı açarken

Hmm gece gece bir garip oldum;ama çok güzel omuş.
Fear is necessary for evolution. The fear that one could be destroyed at any moment
Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Resme baktıkça ben de garip oluyorum normaldir alksjdaskjf teşekkürler
edit: üniversite kayıtları dolayısıyla şehirde ayrılıyorum, birkaç gün burada olmayacağım

edit: üniversite kayıtları dolayısıyla şehirde ayrılıyorum, birkaç gün burada olmayacağım

Açıkçası bir doujin çizersem Hermione'nin ifadeleri böyle olur ^-^ Sakurada Hina'nın çizim tekniğini kullanarak bir kız çizmek istemiştim en başta, sonra dedim ki kitaptaki (son senelere doğru güzelleşmiş) Hermione'yi çizeyim. Saçları kabarık olan Hermione'yi. Ama karakter olarak benim Hermione'mi.
Harry'i de çizmeye başladım Hermione bittikten sonra. Henüz tamamlanmadı ama yine de arkadaki dizayn (NASIL YAPTIM BEN DE BİLMİYORUM) yüzünden paylaşılabilir göründü gözüme, hem de üni yüzünden aksattığım çizimleri biraz telafi eder gibi hissettim.
Harryi çizmemin bir nedeni daha, anime tarzı çizildiğinde karakterler renklendirilmemişse ya da close up ise (ki hermione sıradan bir kız, grfinndor atkısı da çizebilirdim ama yine anlaşılmazdı sanırım) kim olduğu bir manga içinde olmayınca zor anlaşılıyor. Ama ikisini birden verirsem daha kolay bağlantı kurabilir insanlar diye düşündüm.
EXPELLIARMUS! (Harrynin bildiği 3 büyüden biri -_-)
Yarın diğer art ile birlikte bunu tamamlanmış, belki de renklendirilmiş göreceksiniz.
Edit: Harryi paylaşmamın bir nedeni de elleri kolları kırk yılda bir böyle anatomi ve perspektif çiziyorum T_______________T
One Piece artları çizmeme az kaldı izlenme aşamasında kendisi
Sunako ya da Sawako da çizmek istiyorum :X
Harry'i de çizmeye başladım Hermione bittikten sonra. Henüz tamamlanmadı ama yine de arkadaki dizayn (NASIL YAPTIM BEN DE BİLMİYORUM) yüzünden paylaşılabilir göründü gözüme, hem de üni yüzünden aksattığım çizimleri biraz telafi eder gibi hissettim.

Harryi çizmemin bir nedeni daha, anime tarzı çizildiğinde karakterler renklendirilmemişse ya da close up ise (ki hermione sıradan bir kız, grfinndor atkısı da çizebilirdim ama yine anlaşılmazdı sanırım) kim olduğu bir manga içinde olmayınca zor anlaşılıyor. Ama ikisini birden verirsem daha kolay bağlantı kurabilir insanlar diye düşündüm.
Spoiler:
EXPELLIARMUS! (Harrynin bildiği 3 büyüden biri -_-)
Yarın diğer art ile birlikte bunu tamamlanmış, belki de renklendirilmiş göreceksiniz.
Edit: Harryi paylaşmamın bir nedeni de elleri kolları kırk yılda bir böyle anatomi ve perspektif çiziyorum T_______________T
One Piece artları çizmeme az kaldı izlenme aşamasında kendisi

Sunako ya da Sawako da çizmek istiyorum :X
Bu mesaja teşekkür edenler (5 kişi): Gama_Sennin, Enel, Kawa No Uta, Merue, Law

Çizerken sayfayı çevirmeyi akıl edemediğim için olduğu gibi tersten çizdim. Bir yerden örnek almadım, animeden Luffy nasıl gördüğüm kadar. Sanırım çizilmesi en kolay karakterlerden ama gözleri zor

(harry fanartını renklendirmeye çalışıyorum ama renklendirdikçe voldemorta dönüşüyor böhü)
dip not: luffynin küçük parmağındaki şey kaderin ipi asklflaskjfklasfj
edit: daha da flood yapamam u.u
Bu mesaja teşekkür edenler (4 kişi): SanJi, Enel, Kawa No Uta, Law
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): SanJi, Kawa No Uta
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): akrema
Teşekkür ederim
İlk Luffy'i 18. bölüme gelince dayanamayıp çizmiştim suratına çok alışmadığımdan çizince eksik gelmişdi beğenmene çok sevindim o yüzden
İki kez flood olunca challenge'i bitirdim normal fanart sayfasına dönüştürdüm burayı

İki kez flood olunca challenge'i bitirdim normal fanart sayfasına dönüştürdüm burayı

Nami yazmış:
Bence gözlerin hepsi garip :X acemiyim daha OP konusunda. Şu sol üstteki paneldekini diyorsan göz pınarlarını çok kalın çizgilerle yapmışım evet -ühü- bir de bu doujini çizerken kopya çekmedim sadece giysilerin detayları için -düğmeler , sanjinin gömlek çizgileri v.s.- resimlere baktım nasıl olacak diye.
AJKKSDHASJFKHASJ Sanjinin saçını bilerek çıkardım öyle AMA BURNUNU DA ÇIKARMAYI UNUTMMUŞUM
Spoiler:
Spoiler:
o yüzden yine tutarlı bir konu bulana kadar böyle kalacak ben de başka sayfa denemelerine çalışacağım

3. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 44 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |