Yemek Tarifleri Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki |
Yazar
Mesaj
HellArmy Usülü %100 Şişmanlama Garantili Yemek!
(2 kişilik)
Arzu ettiğiniz kadar tereyağı
3 yumurta
1 küçük boy soğan
2 adet sivri biber
100-150 gr mantar
1 yemek kaşığı soya sosu
tuz
karabiber
toz (veya pul) kırmızı biber
Soğanları kuşbaşı, mantar ve biberi arzu ettiğiniz şekilde doğrayın. Tava - tencere artık ne halt kullanıyorsanız işte; tereyağını önceden eritin ve kısık ateşte, tekrar ediyorum kısık ateşte soğan, biber ve mantarları harmanlamaya başlayın. Soğanlar iyice kızarınca üstüne tuz-biberleri ekleyin. Hemen yumurtaları kırın ve soya sosunu ekleyin. Pişene kadar karıştırmaya devam edin. Bol ekmekle bana bana yiyin...
Afiyet şeker zıkkım olsun
(2 kişilik)
Arzu ettiğiniz kadar tereyağı
3 yumurta
1 küçük boy soğan
2 adet sivri biber
100-150 gr mantar
1 yemek kaşığı soya sosu
tuz
karabiber
toz (veya pul) kırmızı biber
Soğanları kuşbaşı, mantar ve biberi arzu ettiğiniz şekilde doğrayın. Tava - tencere artık ne halt kullanıyorsanız işte; tereyağını önceden eritin ve kısık ateşte, tekrar ediyorum kısık ateşte soğan, biber ve mantarları harmanlamaya başlayın. Soğanlar iyice kızarınca üstüne tuz-biberleri ekleyin. Hemen yumurtaları kırın ve soya sosunu ekleyin. Pişene kadar karıştırmaya devam edin. Bol ekmekle bana bana yiyin...
Afiyet şeker zıkkım olsun
heheyyyttt:)) güzel başlık tam benlik
bir sürü tarifim var aslında ama yazmak uzun sürer şimdi, üşeniyorum
onun yerine siz mutfakla dost arkadaşlara bir kaç tüyo veriyim, kimse bilmez bunları
öhmm oktayustasmiley**,
* kek yaparken kullandığınız kaşığa hamur yapışsın istemiyosanız kullanmadan önce kaşığı süte batırın!!!
*pastanın üzerine dökeceğiniz eritilmiş çikolatanın içine biraz tereyağ katarsanız hem çikolata daha lezzetli olur, hem de daha yumuşak
*kek kalıbının içine hamuru dökmeden önce ortasındaki yuvarlak boşluğun etrafını alüminyum folyoyla kaplarsanız piştikten sonra kekiniz kalıptan daha kolay çıkar
*pastaların içine katacağınız meyvelerin dibe çökmesini engellemek için pastaya az birşey mısır unu ilave edin
hepsi bendeniz tarafından denenmiş olup, doğrulanmıştır. afiyetli günler efenimm:)
bir sürü tarifim var aslında ama yazmak uzun sürer şimdi, üşeniyorum
onun yerine siz mutfakla dost arkadaşlara bir kaç tüyo veriyim, kimse bilmez bunları
öhmm oktayustasmiley**,
* kek yaparken kullandığınız kaşığa hamur yapışsın istemiyosanız kullanmadan önce kaşığı süte batırın!!!
*pastanın üzerine dökeceğiniz eritilmiş çikolatanın içine biraz tereyağ katarsanız hem çikolata daha lezzetli olur, hem de daha yumuşak
*kek kalıbının içine hamuru dökmeden önce ortasındaki yuvarlak boşluğun etrafını alüminyum folyoyla kaplarsanız piştikten sonra kekiniz kalıptan daha kolay çıkar
*pastaların içine katacağınız meyvelerin dibe çökmesini engellemek için pastaya az birşey mısır unu ilave edin
hepsi bendeniz tarafından denenmiş olup, doğrulanmıştır. afiyetli günler efenimm:)
*tifa-chanını çok sevmektedir, hediye ettiği imzasını da çok sevmektedir*
3. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 61 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |